Wat wij bieden

Eurail kantoor sfeerbeeld

Naast uitdagende banen, veel verantwoordelijkheid en een plek in een gezellig ambitieus team bieden wij:

  • Goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden).

  • Een jonge, groeiende, informele organisatie.

  • De mogelijkheid om een concrete en direct zichtbare bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een jong bedrijf.

  • Een internationale werkomgeving.

  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een eigen opleidingsbudget.

  • Een goede werk–privé balans, onder andere door onze versie van het nieuwe werken - wij noemen dat gewoon flexibel werken.

  • Een 32- tot 40-urige werkweek.

Alle vaste medewerkers krijgen een laptop, een mobiele telefoon en de mogelijkheid om elk jaar met een eerste klas Interrailpas door Europa te reizen! Daarnaast wordt er geregeld geborreld en komt fanatisme naar boven bij het dagelijks potje tafelvoetbal.

Jouw ontwikkeling

Ontwikkeling vinden we heel belangrijk, dus investeren we ook in je. Iedere medewerker krijgt een eigen opleidingsbudget van 5.000 euro. Zo kun je volop werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat kan bijvoorbeeld via trainingen, een korte of langere opleiding maar ook met een coach of een intervisieprogramma.
We stimuleren ook dat je buiten je eigen functie denkt. Daarom zul je als medewerker ook regelmatig in een projectteam meedraaien. Meer dan regelmatig komen de ideeën voor deze projecten van de medewerkers zelf trouwens.

Om je optimaal in te kunnen leven in de klant en zijn ervaringen sturen we je, als dat bij je functie past, met één of meerdere collega’s één keer per jaar een week op reis. "Ga dat treinen zelf maar ervaren",  zeggen we dan. The Customer Journey in optima forma. Op die manier krijg je zelf de echte klantbeleving en wij geloven dat je daardoor weer beter kunt adviseren .

Vacatures

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een snelgroeiend bedrijf in de e-commerce? Kijk dan naar onze vacatures.

Lees meer

Contact

 

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij Eurail.com? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: +31 (0)30 677 98 00

E-mail: jobs@eurail.com


Lees meer

 

Back to top