Flexibel werken

De filosofie voor ons achter het nieuwe werken is dat medewerkers met een goede werk/privé balans beter functioneren. Dit kan zitten in de tijd hebben om deel te nemen aan de wekelijkse Office Insantiy workout, dagelijkse reistijd te beperken, of de combinatie van een uitdagende baan en een gezin makkelijker te maken.
Onze invulling van ‘het nieuwe werken’ bestaat uit:

  • Alle vaste medewerkers krijgen een laptop en een iPhone. Met je laptop kan via VPN op de kantooromgeving gewerkt worden.

  • Werknemers mogen zelf hun uren indelen, waarbij we tussen 7 en 9.30 uur beginnen om te zorgen dat er voldoende uren over zijn voor gezamenlijk overleg.

  • Thuiswerken is mogelijk.

  • Flexibel invullen van werkweken of -dagen is mogelijk.

  • We werken op basis van vertrouwen, dat betekent dat medewerkers geen uren hoeven te registreren of verantwoording hoeven af te leggen over wat ze bijvoorbeeld thuis aan werk hebben verzet. Aan de andere kant verwachten we van de medewerkers dat ze hun aanwezigheid goed communiceren, zodat collega’s niet gehinderd worden in hun werk door afwezigheid van collega’s.

  • Ons kantoorpand in centrum Utrecht heeft voor iedereen een vaste werkplek.

Vacatures

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een snelgroeiend bedrijf in de e-commerce? Kijk dan naar onze vacatures.

Lees meer

Contact

 

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij Eurail.com? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: +31 (0)30 677 98 00

E-mail: jobs@eurail.com


Lees meer

 

Back to top