Ons team

Ons gezellige kantoor staat pal naast Utrecht Centraal Station. Als je bij binnenkomst de meetingrooms, tafelvoetbaltafel en keuken voorbij loopt, kom je uit op onze twee kantoortuinen. Hier werken elke dag ongeveer 100 enthousiaste jonge mensen aan het steeds beter maken van onze websites, service, marketing en andere online operations die ertoe moeten leiden dat onze sales elk jaar toeneemt! Ook werken er veel tijdelijke collega’s, op kantoor, of vanuit huis. Omdat we klanten in alle landen hebben, hebben we ook collega’s uit verschillende landen. Zo kan iemand uit China gewoon in zijn eigen taal het beste advies krijgen.

Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe leuk en uitdagend het is om bij ons te werken, maar dat hoor je vast graag van de mensen zelf. Hoe is het om projectmanager te zijn? Wat gebeurt er in het reserveringen team? Hoe onderhouden we de webshop en zorgen we voor bezoekers op de website? Dit, en nog veel meer kom je te weten als je de interviews met onze medewerkers leest.

Wie werken er bij ons

 

CEO

(Brenda van Leeuwen)

Brenda van Leeuwen became the CEO of Eurail.com on 1 July 2015. In this article we share her insights on what makes Eurail.com successful, recent milestones, and her plans for this fast-growing e-commerce company.

lees meer

Business Analist

(Wendy Breteler)

‘Wat Eurail.com een mooi bedrijf maakt zijn de kansen die je krijgt, ik zie dat dit een enorme stimulans is voor jonge mensen om te blijven. Je krijgt de kans om ideeën in te brengen, en als ze hout snijden krijg je ook de kans (en het budget) om ze uit te voeren. Hoe jong, oud, ervaren of onervaren je ook bent.’

lees meer

Customer Service Coordinator

(Maud van Buggenum)

Zelfs toen ik vijf weken in Peru was heb ik gewoon kunnen werken. Net als mijn directe collega’s werk ik altijd vanuit huis en zie ik mijn collega’s maar een paar keer per jaar. Veel van ons doen dit werk parttime, bijvoorbeeld in combinatie met een studie.

lees meer

Reservations Specialist

(Justyna Kurek)

Ik ben nog elke dag blij met de kans die ik hier heb gekregen. Ik kan dan ook uren praten over mijn werk, de collega’s en de soms gekke vragen van onze klanten.

lees meer

Marketing Operations Eurail

(Cat Hai Chiem)

Tijdens mijn studies, Chinese Studies en Chinese Economy & Business werkte ik bij Eurail.com als Customer Service Agent. Onder andere voor de klanten uit China. Een mooie combinatie van werken en studeren. Nu mijn afstuderen kon ik aan de slag als Market Manager Asia, hoe mooi is dat!

lees meer

Webshop Manager Eurail

(Annelies Buijs)

Ik kwam bij Eurail.com binnen voor een korte tijdelijke opdracht. Inmiddels ben ik Junior Webshop Manager en zie ik nog steeds voldoende mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen.

lees meer

Vacatures

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een snelgroeiend bedrijf in de e-commerce? Kijk dan naar onze vacatures.

Lees meer

Contact

 

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij Eurail.com? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: +31 (0)30 677 98 00

E-mail: jobs@eurail.com


Lees meer

 

Back to top