Ons team

Paulien Pierik

Paulien Pierik

“Wat ik zo leuk vind aan ons bedrijf is dat we aan de ene kant heel klein zijn, waardoor iedereen in zijn dagelijks werk direct invloed kan uitoefenen op de financiële resultaten. Aan de andere kant zijn we heel groot, we vertegenwoordigen twee wereldwijd bekende merken en 30 spoorwegen en we hebben een omzet van meer dan 50 miljoen euro. Wat me altijd trots maakt, is wanneer ik naar Amerika ga voor werk en de douane vraagt me waar ik werk, en ik zeg: ‘Eurail’. Nog nooit iemand tegengekomen in de US die niet weet wat Eurailen is, dat is toch bijzonder? Ik ben trots op ons team en op de verantwoordelijkheden die iedereen neemt om bij te dragen aan de groei van ons bedrijf. Het bedrijf groeit hard en de mensen groeien net zo hard mee, dat is mooi om te zien en inspirerend om aan bij te dragen!”

Paulien Pierik (36, Nederland)
Managing Director
Bij Eurail.com sinds: het begin in 2006

 

 

“De jonge, informele sfeer trekt mij enorm. Daarnaast het samenwerken met intelligente, enthousiaste mensen die allemaal met veel passie voor hun eigen vakgebied bij Eurail.com werken. Hier kun je daadwerkelijk bijdragen aan het resultaat. “

Marjon Schumacher (38, Nederland)
HR manager
Bij Eurail.com sinds: september 2012

 

Janice Jie

Janice Jie

 

 

“Ik vind het bijzonder dat ik dagelijks te maken heb met een mix van mensen van over de hele wereld, zowel mijn collega’s als onze klanten.”

Janice Jie (27, Nederland)
Customer service manager
Bij Eurail.com sinds: april 2010

 

 

profile photo

Chantal Sukel

 

“De treinreis naar de Poolcirkel die ik maakte met een paar collega’s was echt onvergetelijk”

Chantal Sukel (27, Nederland)
Head of Marketing Communications
Bij Eurail.com sinds: juli 2007

Caroline Huykman

Caroline Huykman

 

 

“Werken bij een snel groeiend bedrijf biedt mij ook veel groeikansen”

Caroline Huykman (42, Nederland)
Program Manager
Bij Eurail.com sinds: 2006

Mustafa Erkema

Mustafa Erkema

 

 

“Ruimte voor initiatief, gedrevenheid en technische drive maakt mijn job bij Eurail.com elke dag weer boeiend en uitdagend.”

Mustafa Erkema (31, Nederland)
Operations Technical Manager
Bij Eurail.com sinds: juni 2011

 

Cat Hai Chiem

Cat Hai Chiem

 

 

“Being part of an international company and seeing how our Asian market grows day by day is the most rewarding feeling”

Cat Hai Chiem (25, Vietnam)
Customer service agent
Bij Eurail.com sinds: april 2012

 

 

Rick Kruize

Rick Kruize

“Toen ik 2010 bij Eurail.com ging werken had ik geen idee wat me de komende jaren stond te wachten. En met nog geen dag achter mijn nieuwe laptop te hebben gezeten was ik al welkom op een cocktailparty met mijn nieuwe collega’s (het is een avond waar nog vaak naar wordt verwezen :)). Vanaf moment één heb ik het gevoel gehad dat ik verantwoordelijk was voor mijn eigen “Search toko”  en dat de mogelijkheden om mijn Search skills te verbeteren slechts beperkt zouden worden door mijn eigen ambitie. Dat betekende voor mij een bezoekje aan een bekend Search congres in New York in 2011 en in 2013 zelfs een bezoek aan Google in San Francisco (voor mij als Search nerd wordt het niet veel beter dan dat). Eurail.com is voor mij een plek waar ik graag ben en waar ik op zondag een mailtje voor stuur.”

Rick Kruize (28, Nederland)
Search Engine Marketeer
Bij Eurail.com sinds: juli 2010

 

 

 

 

Leticia Teixeira Kauss

Leticia Teixeira Kauss

 “I love helping travelers and in exchange I get new ideas of places to visit!”

Leticia Teixeira Kauss (31, Brazilië)
Customer service agent
Bij Eurail.com sinds: maart 2011

 

 

 

 

Stefan van der Neut

Stefan van der Neut

“Na een jaar gewerkt te hebben als consultant heb ik de keuze gemaakt om in dienst te treden bij Eurail.com. Vanaf dag één dat ik binnen kwam heb ik mij meteen thuis gevoeld door de enthousiaste collega’s die er werken en de informele sfeer. Iedereen deelt de passie voor reizen en dat maakt het ook zo leuk om samen een goed en mooi product neer te zetten. Die passie is duidelijk voelbaar binnen het bedrijf.  Naast de uitjes, borrels en potjes tafelvoetbal is de functie die ik heb erg afwisselend en uitdagend. Wat mij aanspreekt is de kansen die men geeft aan de jonge medewerkers. In mijn functie als Finance Manager kan ik mij elke dag verder ontwikkelen, dit komt mede doordat we als organisatie elk jaar enorm aan het groeien zijn. Om die groei bij te kunnen houden zijn we continu bezig om de financiële processen aan te passen en te verbeteren. Ik ga elke dag met veel plezier naar ons kantoor in Utrecht en hopelijk kan ik je binnenkort verwelkomen als nieuwe collega bij Eurail.com.”

Stefan van der Neut (29, Nederland)
Finance Manager
Bij Eurail.com sinds: april 2012

 

 

Wil je de rest van het Eurail.com team ook leren kennen en ons komen versterken? Bekijk dan onze vacatures!

 

Leave a reply

Your email address will not be published.