Het Nieuwe Werken

In 2012 is Eurail.Com begonnen met Het Nieuwe Werken. De filosofie voor ons achter het nieuwe werken, is dat medewerkers met een goede werk/privé balans beter functioneren. Dit kan zitten in de tijd hebben om deel te nemen aan de wekelijkse Office Insantiy workout, dagelijkse reistijd te beperken, of de combinatie van een uitdagende baan en een gezin makkelijker te maken.

Onze invulling van Het Nieuwe Werken bestaat uit:

  • Alle vaste medewerkers krijgen een laptop en een iphone. Met de laptop kan via VPN op de kantooromgeving gewerkt worden.
  • Werknemers mogen zelf hun uren indelen, waarbij we tussen 7 en 9.30 beginnen om te zorgen dat er voldoende uren over zijn voor gezamenlijk overleg.
  • Thuiswerken is mogelijk.
  • Flexibel invullen van werkweken of -dagen is mogelijk.
  • We werken op basis van vertrouwen, dat betekent dat medewerkers geen uren hoeven te registreren of verantwoording hoeven af te leggen over wat ze bijv thuis aan werk hebben verzet. Aan de andere kant verwachten we van de medewerkers dat ze hun aanwezigheid goed communiceren, zodat collega’s niet gehinderd worden in hun werk door afwezigheid van collega’s

Ons kantoorpand in centrum Utrecht heeft voor iedereen een vaste werkplek.

Leave a reply

Your email address will not be published.