Werken bij Eurail.com

Eurail.com is een snel groeiend bedrijf dat via internet wereldwijd treinpassen verkoopt waarmee reizigers enkele dagen of weken met de trein door Europa kunnen reizen. Onze voornaamste producten zijn Interrail voor Europeanen en Eurail voor de rest van de wereld.

Eurail.com biedt het beste van twee werelden: we behoren tot één van de 50 grootste internetbedrijven van Nederland met een verwachte jaarlijkse omzet van ruim 50 miljoen euro. Tegelijkertijd zijn we een klein bedrijf met 30 vaste en een heel aantal tijdelijke medewerkers. Onze aandeelhouders zijn echter minder klein: Eurail.com is eigendom van 32 Europese spoorweg- en bootmaatschappijen.

Alhoewel we alleen in Utrecht zijn gevestigd, verkopen wij onze producten wereldwijd. Het grootste deel van onze klanten woont in de USA, UK, Canada en Down Under. Maar ook in Zuid-Amerika, Azië en natuurlijk in Europa weten de reizigers ons uitstekend te vinden.

Ons gezellige kantoor is – waar anders – gevestigd pal naast Utrecht Centraal. Als je bij binnenkomst de meeting rooms, tafelvoetbaltafel en keuken voorbij loopt, kom je uit op onze twee kantoortuinen. Hier werken dagelijks ca. 30 enthousiaste jonge mensen aan het steeds beter maken van onze websites, service, marketing en andere online operations die ertoe moeten leiden dat onze sales elk jaar toeneemt!

Lees meer over ons team
Ga gelijk naar onze vacatures

Leave a reply

Your email address will not be published.