Contact

HRM recruiter - Claudia Hagenaars Claudia Hagenaars

Heb je een vraag over een vacature of over werken bij Eurail.com? Neem gerust contact op met onze Recruiter Claudia Hagenaars via:

Telefoon: +31 (0)30 677 98 00
E-Mail: jobs@eurail.com

 


 

 


 

Claudia Hagenaars

Recruiter bij Eurail.com

Wat heb je gedaan voor je bij Eurail.com ging werken?

Ik ben al jaren aan het werk als Recruiter, maar ik heb ook een eigen bedrijf gehad voor training, coaching en recruitment. In ieder geval heb ik altijd met mensen en hun ontwikkeling gewerkt.

Wat is je rol nu bij Eurail.com?

Ik ben verantwoordelijk voor het invullen van de vacatures en het bijbehorende proces van a tot en met z. Van het gesprek met de manager als de vacature ontstaat tot de handtekening onder het arbeidscontract van de nieuwe collega.

Waarom koos je voor Eurail.com?

De sfeer en de visie die ik aantrof bij mijn eerste gesprek spraken me direct aan. En Eurail.com biedt de werknemers wat ik echt belangrijk vind: ondernemend mogen zijn en alle ruimte voor ontwikkeling en verantwoordelijkheid.

Zijn er veel vacatures?

Eurail.com groeit snel, we zijn dus regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Daarom ben ik ook actief in het bekender maken van Eurail.com als werkgever. Onder andere via Social Media kanalen.

Welke vacatures komen het meest voor?

bij Eurail.com zijn geen 2 functies hetzelfde. Door de groei ontstaat er behoefte aan een bepaalde expertise of focus, daar stemmen we een nieuwe functie dan op af. Zo ontstaan er regelmatig nieuwe unieke (functie)profielen. Wat wel regelmatig voorkomt zijn onze vacatures bij reserveringen en de customer service afdeling.

Jij bent meestal de eerste die een sollicitant spreekt, wat vertel je dan?

Los van de feiten over Eurail.com en ons werkterrein vertel ik dat het een internationaal bedrijf is waar je volop kansen krijgt. Kansen voor je professionele ontwikkeling, maar ook zeker je persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte voor initiatief en je krijgt vanaf de eerste dag veel verantwoordelijkheid. Werken bij Eurail.com is een mooie mix van hard werken en fun.

Het klinkt niet als een bedrijf waar alles al vast ligt?

Nee dat klopt zeker! Natuurlijk hebben we een missie en een richting waar we naar toe willen, maar door de groei moeten we blijven ontwikkelen. Je stapt niet op een rijdende sneltrein hier. De trein rijdt al wel maar grote delen van het spoor moeten nog gelegd worden. Dat maakt werken hier zo dynamisch en in mijn ogen uitdagend.

Wat bieden jullie werknemers?

Ik vind veel. Een marktconform salaris, een leeromgeving en flexibel werken bijvoorbeeld. Maar ook onze secundaire voorwaarden zijn prima. Je krijgt een laptop, een iPhone, een treinpas en de mogelijkheid om elk jaar een reis te maken.

Kun je Eurail.com beschrijven in een aantal woorden?

Beweging, dynamisch, informeel, veelzijdig, ondernemend, flexibiliteit, uitdaging.

Mijn uitdaging het komende jaar?

Eurail.com als 1 van de leukste werkgevers van Nederland op de kaart zetten. En het bedrijf nog beter maken door de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. De juiste plek voor de nieuwe werknemer en de beste kandidaat voor Eurail.com. Een perfecte match, dat maakt mij blij.

Back to top